Aktiviteter

Varför inte kombinera nytta med nöje?

Vi har stort utbud av olika aktiviteter på plats men det går givetvis även bra att boka det där lilla extra som förhöjer er vistelse.

Det som alltid finns här till allas förfogande är:
Boulebana, Motionsslingor (1,2 & 1,8 & 4,6 km), Ute gym, Biljard, Gillestuga, Bastu, Fotbollsplan, Närhet till Ringsjön, Sist men inte minst.., en magisk skog in på knuten

Grillparty

En trevlig avslutning på kvällen där vår grillmästare dukar upp sina fat och grillar blandat kött och fisk med en massa goda tillbehör och såser.

Minsta antal: 30 personer

 Emil Bogdanow & Band 

Dans eller musikevent på kvällen? Emil Bogdanow & Band gör din kvällsträff till en höjdpunkt. Läs med på www.emilbogdanow.se

Green Hat Challange

Green Hat Challenge är en lättsam och kul aktivitet. Ta er runt i närområdet, hitta er fram till koder och platser och lös faktafrågor, platsbyggda uppdrag, fotouppdrag och kluringar. Ni delas in i lag som förses med en surfplatta som blir lagets verktyg. När startskottet ljuder är det dags att lägga upp en strategi för att fokusera på det ni tycker är kul och det ni tror er vara duktiga på. Det lag som oftast står som vinnare i slutändan har förstått sig på styrkan av samarbete, en vilja att vinna, kreativitet och oftast de som har kul med varandra!

Antal: Minst 6 personer
Tid: 90 minuter
Plats: Utomhus

Dinner game

Gör er middag till något mer! Dinner Game genomförs oftast i anslutning till middagar; varje grupp får en surfplatta fylld med frågor. Ni tävlar i två tidsbestämda omgångar där ni försöker svara rätt på så många frågor som möjligt. Använd er kunskap och svara på frågor under tid. Spelet genomförs under 2 heat om 12 minuter var. Lagom till huvudrätten utses det vinnande laget, just när stämningen är på topp.

Antal: Minst 6 personer
Tid: 2×12 minuter
Plats: Inomhus

Wheel & deal

Kliv upp på börsgolvet och testa på era färdigheter i förhandling!
Klockan ringer och det är dags för förhandling med de andra lagen. Fort blir det härligt stökigt i rummet och alla kämpar för att göra bra affärer. Det gäller att göra smarta förhandlingar med de andra grupperna och att att välja rätt råvaror efter förutsättningarna. Ska ni riska och satsa på en råvara som ibland ger väldigt hög avkastning och ibland inget alls, eller säkrar ni och väljer en stadig kurs? Vad är det smarta valet?

Antal: Minst 6 personer
Tid: 90-120 minuter
Plats: Inomhus.

Code break

30 koder är gömda i er omgivning, hitta dem och lås upp kniviga uppdrag!
Code Break är en fartfylld aktivitet där ni får jobba i lag och använda er samarbetsförmåga under tidspress. Allas ögon behövs för att klara av att hitta så många koder som möjligt. Ni har bilder på olika platser, hitta platsen och den specifika koden. Klockan tickar, ni har 45 minuter på er att hitta så många som möjligt! Vi skräddarsyr upplägget just för er plats för optimalt resultat. Spelet kan genomföras inne eller ute, på konferensanläggningen eller i stan. Välj själv det som passar just er grupp!

Antal: Minst 6 personer
Tid: cirka 45 minuter
Plats: Inne eller ute

Spirituell målning

Dryckesprovningar

Champagneprovningar med Sabrering
En resa ifrån Reims och Epernay samt runt i distriktet. En fantastisk historia, teknik, förvaring samt kuriosa. Provningen är i sig den exklusivaste vi gör, men nog också den godaste.

Vinprovningar
Vi börjar med en kort historik om dryckerna Ni valt att prova. Att känna till tillverkningsprocess och ursprung ger både inblick och insikt, kuriosa blandas med ren fakta för den perfekta mixen som blir till en helhet och en intressant provning.Provningsteknik, karaktär, samband och olikheter ger därefter dryckerna doft och smakbeskrivningar som kan sammanfattas med omdömen om kvalitet, prisvärdhet och kombinationsmöjligheter. Spännande in i det sista och ingen provning är den andra lik. Testa själva får ni se.

Whiskyprovningar
Upplev skillnaden mellan Irländsk, Scotch, Malt, Bourbon, Canadian samt Rye.

Ölprovningar
Lager och Ale känner många till men att variationen dem emellan är stor är kanske inte lika välkänt. Färsköl och mikrobryggerier ökar i popularitet, vilket även många specialöl gör. Det finns en så stor mängd tillgängliga ölsorter i Sverige att man kan påstå att provnings möjligheterna är oändliga.

Chokladprovningar
Att prova choklad är något för livsnjutare, Chokladen upplevs som god, läcker och förförisk. Vi lär oss skillnaden mellan Criollo, Forastero samt Trinitario bönorna. Både ursprung och tillverkningsmetoder ger chokladen dess karaktär och kvalitet. Provning består av flera olika typer av choklad, och görs i samband med annan dryckesprovning.